What cleaning products to use if you are pregnant - Romfracht Group
Get In Touch
Oxigenului, nr. 5, IF district, 077037, Cernica, Romania
office@romfracht.com
Tel: +40.21.256.12.08
Work Inquiries
operations@romfracht.com
Tel: +40.21.256.12.08

What cleaning products to use if you are pregnant

Article published on QBebe.ro – March 2019


Curățenia locuinței și, mai ales, alegerea produselor de curățenie potrivite reprezintă un subiect delicat pentru viitoarele mămici. Din câte se pare, unele articole destinate igienei casei pot fi dăunătoare atât în timpul dezvoltării intrauterine, cât și după nașterea bebelușului. Cu toate acestea, o femeie însărcinată are nevoie de un mediu cât mai curat. Ce este de făcut? Simplu! Alegem produse de curățenie naturale pe bază de enzime. Te invităm să afli ce sunt enzimele și cum acționează eficient asupra îndepărtării murdăriei, dar fără să-ți pună sănătatea în pericol!

Conținut:

  1. Ce sunt enzimele și care este rolul lor în produsele de curățenie?
  2. Produse de curățenie pentru bucătărie
  3. Produse de curățenie pentru baie
  4. Produse de curățenie pentru dormitor și living

Există produse de curățenie ce trebuie evitate în sarcină? Cercetătorii sunt de părere că este indicată informarea corectă. Conform unui studiu desfășurat în urmă cu ceva ani la universitatea din Bristol, toxinele emanate de articolele pentru curățenie, inhalate de mamă în timpul sarcinii, pot provoca probleme respiratorii copilului, dar pot pune în pericol și evoluția sarcinii. Specialiștii atrag atenția în mod special asupra produselor de curățenie folosite pentru suprafețele lucioase (geamuri, baie, bucătărie, aragaz), odorizantelor de cameră, dezinfectanți și înălbitor.

Cum cureți grăsimea de pe suprafețele din bucătărie?

Tocmai când ai crezut că toate suprafețele din bucătărie sunt curate observi dintr-un alt unghi câteva pete de grăsime uscată. N-ai idee cum de ți-au scăpat, nu? Din păcate, petele vechi de grăsime sunt mai greu de curățat, dar pentru asta există spray-ul enzimatic pentru bucătărie Eezym din magazinul online enzimag.ro. Acesta are la bază o formulă 100% naturală ce acționează asupra petelor de grăsime cât ai zice puf.

Ce sunt detergenții enzimatici? Sunt produse ce au ca piatră de temelie enzimele, acele particule naturale prezente în orice microorganism. Acești compuși microscopici descompun urmele de murdărie chiar și din cele mai greu accesibile colțuri. Vestea bună în utilizarea produselor enzimatice este că acestea formează un strat de protecție împotriva murdăriei, ceea ce înseamnă că ajută la prevenirea apariției imediate a petelor de grăsime.

Cum îndepărtezi grăsimea de pe aragaz?

Urmele de ulei de pe aragaz, de lângă, din fața sau din spatele lui sunt un adevărat coșmar. Oricât de multă grijă ai avea și chiar dacă gătești întotdeauna cu mare atenție, la final tot descoperi urmele de grăsime nedorite. Durează o veșnicie să le îndepărtezi, nu-i așa? Ei bine, nu și dacă folosești produse de curățenie enzimatice. Aplici soluția, lași să acționeze și apoi îndepărtezi cu un burete umed. Nimic mai simplu!

Cum cureți grăsimea uscată din cuptor?

Preparatele la cuptor sunt foarte delicioase și sănătoase pentru întreaga familie, dar petele ce rămân de fiecare dată în cuptor sunt un adevărat coșmar. Chiar dacă plănuiești să cureți rapid urmele de grăsime, nu reușești până ce cuptorul nu se răcește; când poți, în sfârșit, să-l cureți îți dai seama că murdăria deja s-a întărit. O situație deloc plăcută, suntem siguri. Poți totuși încerca spray-ul enzimatic din magazinul online enzimag.ro, pe care deja l-ai folosit cu succes și pentru alte colțuri ale bucătăriei. Nu trebuie să insiști foarte mult, nu vei avea dureri de brațe și cuptorul va fi curat ca lacrima în numai câteva secunde.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies to give you the best experience.